Massage

Adisti_03

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Holistische ontspanningsmassage
  • Zwangerschapsmassage
  • Postnatale Massage

 

Holistische ontspanningsmassage:

Ik geef holistische ontspanningsmassages, deze massage is een combinatie van zeer rustgevende langzame en lange massage bewegingen en klassieke massage.  Een massage is altijd afgestemd op wat jij nodig hebt, daarbij werk ik ook heel intuïtief.

De holistische gedachte betekent dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ik nodig je graag uit om echt eens stil te staan hoe het met jou is. Om met volledige aandacht je lichaam te kunnen voelen. De massage zet het lichaam in beweging om verbindingen te herstellen en los te laten wat niet meer nodig is.

 

 

Zwangerschapsmassage:

De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd waarin er veel verandert in je lichaam. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug, nek en schouders, het vasthouden van vocht, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen. Zwangerschapsmassage kan een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken tijdens de zwangerschap. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Ook werkt de massage kalmerend, pijnbestrijdend en ontspannend. En als jij ontspannen bent, voelt je kindje dat ook.

Volgens de Ayurveda moeten zwangere vrouwen altijd met zachtheid behandeld worden. Ze moet zich zo min mogelijk zorgen maken en ze mag niet boos gemaakt worden. Alles is er op gericht om de zwangerschap in harmonie door te brengen. Dit heeft een gunstige invloed op de foetus en hierdoor kan het zich optimaal ontplooien.

Vanuit een holistische benadering kan de ontspanning van een zwangerschapsmassage ook emotionele ondersteuning bieden en voor een moment van rust zorgen, waarbij er echte aandacht is voor jouw en je kindje. De verbinding en liefde kan tussen jullie groeien door heel bewust aanwezig te zijn.

Je kunt van een zwangerschapsmassage genieten vanaf drie maanden zwangerschap, tot en met de laatste dag.

 

Postnatale Massage: 

Na de bevalling heeft jouw lijf tijd nodig om te herstellen, soms zelfs wel 12 maanden. Lichamelijk kun je je vermoeid voelen. De voedingen, het verzorgen, de slapeloze nachten, weer werken en  eventuele broertjes of zusjes kunnen ervoor zorgen dat je misschien wel uitgeput bent.

Niet gek, als je als nieuwe mama moet wennen aan een nieuw ritme en veel ballen in de lucht moet houden.

Tijdens een postnatale massage draait het allemaal weer om jou. In je lijf, ontspannen en alle verantwoordelijke taken even laten voor wat ze zijn. Een moment van rust en ontspanning voor jezelf!

Een postnatale massage heeft positieve effecten op vermoeidheid, rug/schouder – en nekklachten, hoofdpijn en ondersteunt je lichaam tijdens het ontzwangeren.

Een postnatale massage kun je al ontvangen in je kraambed ( afhankelijk van je bevalling) of  na je kraamperiode.

 

 Prijzen:

Volledige massage/ deelmassage

60 minuten € 65, –

75 minuten € 75, –

90 minuten € 90, –

 

 

Liever lekker in je eigen huis? Dat kan!

 + € 7,50 en evt. reiskosten

 

3 – rittenkaarten: 

Bevalt het je en wil je vaker? Op het aanschaffen van een 3 – rittenkaart ontvang je standaard € 25 – korting. De kaart is 7 maanden geldig.

 

De massages worden gegeven in Amsterdam West  of aan huis.

 

Cadeaubon

Geef eens een massage cadeau!

Deze kun je bestellen via het contactformulier. Je kunt me ook bellen ( 0641046919) of mailen op yogaensoo@gmail.com.  Als je aangeeft welke massage je cadeau wilt doen, dan zorg ik dat de bon jouw kant opkomt!

 

 

* Een afspraak wijzigen of afmelden kan bij 24h van tevoren kosteloos. Bij latere wijzigingen ben ik helaas genoodzaakt de gehele kosten in rekening te brengen.

( voor zwangerschappen rondom de uitgerekende datum, wijken de afspraken af)

Foto door Merel van der Lande