Zwangerschapscoaching

Visual_liggend_web

 

Yes!

Je bent zwanger.
Maar…
Misschien heb je ontdekt dat het niet alleen maar genieten is? En wist je dat er heel veel andere vrouwen zijn die dat ook zo ervaren, dat je echt niet de enige bent?
Je zou het wel willen, maar iets houdt je daarin tegen. Je voelt je misschien anders over je zwangerschap dan je zou willen, had gehoopt of had gedacht.

Herken je jezelf in het volgende:

Je wordt overspoeld door gedachten en emoties.
Pff, soms lig je er zelfs wakker van en zou je het wel willen delen met de mensen om je heen, maar denk je dat ze je misschien wel een aansteller of ondankbaar vinden.
Zijn je gedachten zo intens dat je er zelf van schrikt en ervaar je emoties die je soms een beetje kunnen beangstigen?

Je bent bang dat je geen goede moeder zult zijn.
Soms voel je onzekerheid of je wel een goede moeder kunt zijn of maak je je zorgen of je wel genoeg van je kindje zult houden.

Hoe ga ik om met al die hormonen en mijn veranderende lichaam?
Ervaar je dat aanrakingen anders aanvoelen of mis je je oude vertrouwde lijf? Pieker je over of je je oude lichaam straks wel weer terugkrijgt? Maak je je zorgen over de aankomende bevalling?

Hoe ga ik om met die emotionele stemmingswisselingen?
Herken jij jezelf in sommige situaties niet meer terug en reageer je veel emotioneler dan dat jij ( en je omgeving) gewend bent en ervaar je daar ‘last’ van?
Schaam je je soms voor je emoties en probeer je je te voegen naar de maatschappelijke norm?

Hoe kan ik leren uitrusten en ontspannen in deze situatie én daarna?
Ren je soms maar door, omdat je denkt dat dat van je verwacht wordt, maar voel je je eigenlijk heel moe ( en zou je wel even naar een tropisch eiland willen emigreren)? Zou je beter willen leren laveren tussen je werkzaamheden, je geliefde/gezin en willen leren voldoende tijd voor jezelf te nemen?

Dan is de cursus Zwanger in Verbinding misschien iets voor jou!

Samen met andere zwangere vrouwen ontdek je door middel van gesprekken, yoga, mindfulness – ademhalingsoefeningen en evt. andere expressie vormen, hoe jij je (nog) meer kunt verbinden met jezelf en je kindje. Je krijgt verschillende tools aangereikt waarin je kunt ontdekken wat bij jou past, op welke manier jij het beste kan en mag uitrusten. We maken ruimte voor jouw verhaal, jouw emoties en gedachten. En door deze te delen in een veilige setting, mogen jij, je zwangerschap en je ongeboren kindje er helemaal zijn.

Resultaten na de cursus:
Je voelt je rustiger en hebt meer contact met jezelf.
Je ervaart meer acceptatie en liefde voor jezelf en je zwangerschap.
Je weet hoe je bewust contact maakt met je ongeboren kindje.
De basis van een veilige hechting voor je kindje wordt gelegd.

Over mij:
Mijn naam is Adisti van Os, zwangerschapsyoga docente en holistisch zwangerschapscoach. Het is mijn missie om je in verbinding te brengen met jezelf en je ongeboren kindje.
Tijdens mijn beide zwangerschappen ben ik door een turbulente periode gegaan. Door twee totaal uiteenlopende situaties en mijn eigen achtergrond als geadopteerde voelde het voor mij niet zo vanzelfsprekend om me natuurlijk te verbinden met mijn kindjes. Er waren zoveel vragen, gedachten en emoties en ik had het gevoel dat deze er niet mochten zijn.
Door alle magazines, verhalen van vriendinnen en andere moeders om me heen ( die uiteindelijk ook allemaal in meer of mindere mate worstelden – hoorde ik later pas), hield ik me groot, mocht ik niet ‘klagen’ en moest ik vooral blij en vol verwachting zijn.
En ondanks de groeiende liefde voor mijn kinderen voelde ik me soms angstig, benauwd, overweldigd en overmand door verdriet (én uitzinnige vreugde!) en had ik een plek gewenst waar ik me vrij en veilig kon voelen.

Nu ben ik er helemaal klaar voor en bied ik jou de kans om ruimte te ervaren. Zodat alles wat er leeft in het proces naar het moederschap er mag zijn.

 

De cursus

5 wekelijkse ontmoetingen ( + / – 2 uur)
Locatie: Amsterdam West
Tijd: 18.15 – 20.00
Studio Da Vasco – www.studiodavasco.nl
Donderdagavond 28 mei , 5, 12, 19 en 26 juli 2018

Locatie: Amsterdam West
Tijd: 10.15 – 12.00
TACA – www.tacamsterdam.nl
Vrijdagochtend 29 juni, 6, 13, 20, 27 Juli 2018 ( 27 juli heeft mogelijk een afwijkende tijd)

Voor meer informatie en/of aanmelden: via het contactformulier op deze site of door te bellen 0641046919 of mailen op yogaensoo@gmail.com

Groep start met min. 3 deelnemers. Om de veiligheid en de persoonlijke aandacht te waarborgen max. 8 deelnemers.

Aanbieding: Bij aanmelden voor de eerste cursussen in heel 2018 betaal je standaard de Early Bird prijs van € 175, –

Kosten: Early Bird € 175, – / Normaal tarief € 225, –

 

Individuele Zwangerschaps – en Postnatale Coaching

Heb je meer behoefte aan:

* Uitdiepen van gedachten en emoties,

*Een kwestie dat je liever 1:1 zou willen bespreken,

*Een traject geheel op maat dat precies aansluit op jouw wensen,

*Volledige individuele aandacht?

*Eventueel aan te vullen met (deel) massages!

Dan bied ik ook individuele coaching aan. Afhankelijk van jouw behoeften kijken we samen naar wat het beste bij je zou passen. Tevens is een individueel traject heel goed te volgen naast het deelnemen aan de cursus.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werkwijze en zou je me graag eens willen ontmoeten om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen, mail of bel me dan voor een kosteloze kennismaking.