Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zwangerschapsyoga bij TULA

do 31 oktober @ 10:00 - 11:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Deze les maakt onderdeel uit van een serie groepslessen
Yoga&Soo biedt wekelijks zwangerschapsyoga bij TULA Bos en Lommer in Amsterdam. Hierbij ligt het accent op het bewust worden van je eigen lichaam en de baby in je buik. De yogalessen bestaan uit rustige lichaamsbewegingen, stretching van spieren, ademhalingsoefeningen en diepe ontspanning. Daarnaast is er ook aandacht voor houdingen en oefeningen die kunnen ondersteunen bij specifieke zwangerschapsklachten en het leren opvangen van weeën.
Zwanger zijn is een spannende tijd waarin je zowel lichamelijk als geestelijk verandert. Yoga kan een zeer goede toevoeging zijn om de zwangerschap en bevalling prettiger te maken. In deze lessen oefen je je rust te vinden, je te concentreren op je ademhaling en je bouwt ook kracht op en stabiliteit. Allemaal aspecten die tijdens de zwangerschap en bevalling van pas kunnen komen.
In Tula werken we graag met kleine groepjes zodat er veel aandacht is voor het individu en de persoonlijke wensen danwel beperkingen. De lessen zijn niet alleen ontspannen en rustgevend, er wordt ook zeker aan de spierkracht gewerkt.

 

Je kunt vanaf 3 maanden zwangerschap meedoen en ieder moment instromen. Neem contact op met TULA Bos en Lommer voor informatie over kosten en inschrijven.

Gegevens

Datum:
do 31 oktober
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.tulayogastudios.nl/roosters/locatie-bos-en-lommer/

Organisator

Yoga & Soo
Website:
https://yogaensoo.nl/

Locatie

TULA Bos & Lommer
Bos en Lommerplein 175
Amsterdam-West, 1055 AD Nederland
+ Google Maps