Luistercoaching

Ken je het gevoel dat het allemaal even te veel is? Het zo vermoeiend voelt met een nieuwe baby (en andere rond rennende kindjes), dat je elk moment in huilen (óf schreeuwen) uit kan barsten? Je zou wel uren kunnen slapen, maar een uurtje tussendoor lukt net. De verantwoordelijkheid voor je kindje(s), je partner en het huishouden kan je soms zo hoog zitten, dat je er lichamelijk van verkrampt. Misschien ben je zelfs alweer begonnen met werken.

De gebroken nachten, de hormonen die door je lijf gieren en het herstellen van de zwangerschap en bevalling hakken er soms zwaar in.

Alles is nieuw en een kindje zorgt voor een nieuwe dynamiek tussen jou en je partner én een nieuwe dynamiek in het gezin. Ook je zelfbeeld is aan verandering onderhevig. Het vinden van een nieuwe balans kan soms erg verstikkend en eenzaam voelen. Soms huil je, maar het liefst als niemand je ziet.

Er zijn momenten waarop je je koffer zou willen pakken en een week op vakantie wilt gaan, de boel de boel laten (maar natuurlijk doe je dat niet). En dit zijn nog vrij ‘gangbare’ gedachten. Misschien lees je dit en denk je: ‘ ik denk en voel nog veel hevigere dingen’. Dat is helemaal OK.

Aan wie kan en durf jij al die duistere gedachten te vertellen? Ik hoop zo dat jij iemand om je heen hebt, waarmee je al jouw emoties kan delen! Je moeder, de buurvrouw, een goede vriendin of collega. En hopelijk kan je het ook aan je partner kwijt.

Alhoewel ik zelf de liefste vriendinnen heb en een geweldige man, waren én zijn er momenten waarop ik het soms nog wel wil uitschreeuwen. Gewoon vanuit de enorme vermoeidheid en de stress die het dagelijks leven met drie kinderen met zich meebrengt. Soms kan ik me zo machteloos en alleen voelen, maar wil ik niemand die dichtbij me staat er (wéér) mee lastig vallen. Of verlang ik naar iemand die volledig zonder oordeel naar me luistert. Zonder goedbedoelde adviezen en zonder dat mijn emotie ook de ander raakt.

Daarom biedt Yoga & Soo luistercoaching.

People start to heal the moment they feel heard

Cheryl Richardson

Luistercoaching is iets voor jou als:

jouw leven zo dynamisch is, dat het je niet lukt om fysiek bij me in de praktijk langs te komen en je wel behoefte hebt aan een luisterend oor;

je verlangt naar iemand die volledig zonder oordeel naar je wil luisteren;

je je soms machteloos of alleen voelt, maar je niemand die dichtbij je staat er (wéér) mee lastig wilt vallen

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.