Ontspanningsmassage

Deze holistische ontspanningsmassage is een combinatie van zeer rustgevende langzame en lange massage bewegingen en klassieke massage. Een massage is altijd afgestemd op wat jij nodig hebt, daarbij werk ik ook heel intuïtief.

De holistische gedachte betekent dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ik nodig je graag uit om echt eens stil te staan hoe het met jou is.

Om met volledige aandacht je lichaam te kunnen voelen. De massage zet het lichaam in beweging om verbindingen te herstellen en los te laten wat niet meer nodig is.

When you touch a body, you touch a whole person. The intellect, the spirit and the emotions. 

Jane Harrington

Dankjewel voor de overheerlijke massage en je eeuwige fijne en open energie! Ik heb veel massages gedaan, maar jouw massages zijn echt zo fijn! Jouw openheid, energie en warmte voel ik in de massage en dat maakt het zo enorm fijn. Voor jou is het niet zomaar werk en ligt er niet zomaar een lichaam. Ook moet er niks, alles mag. Je voelt de ander goed aan. Afgelopen keer kwam ik met heel veel spanning binnen en viel ik uiteindelijk in slaap. Ik ging ontspannen weer weg met warmte en voelde mijn hart weer. Dankjewel lieverd! Zo fijn dat jij dit werk zo prachtig doet! Ik kijk alweer uit naar de volgende!

Christina

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.