Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd waarin er veel verandert in je lichaam. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug, nek en schouders, het vasthouden van vocht, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen.

Zwangerschapsmassage kan een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken tijdens de zwangerschap. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Ook werkt de massage kalmerend, pijn bestrijdend en brengt het ontspanning. En als jij ontspannen bent, voelt je kindje dat ook!

When you touch a body, you touch a whole person. The intellect, the spirit and the emotions. 

Jane Harrington

Volgens de Ayurveda behoren zwangere vrouwen altijd met zachtheid behandeld worden. Ze moet zich zo min mogelijk zorgen maken en ze mag niet boos gemaakt worden. Alles is er op gericht om de zwangerschap in harmonie door te brengen. Dit heeft een gunstige invloed op de foetus en hierdoor kan het zich optimaal ontplooien.

Vanuit een holistische benadering kan de ontspanning van een zwangerschapsmassage ook emotionele ondersteuning bieden en voor een moment van rust zorgen, waarbij er echte aandacht is voor jou en je kindje. De verbinding en liefde kan tussen jullie groeien door heel bewust aanwezig te zijn.

Je kunt van een zwangerschapsmassage genieten vanaf drie maanden zwangerschap, tot en met de laatste dag.

Dankjewel voor de overheerlijke massage en je eeuwige fijne en open energie! Ik heb veel massages gedaan, maar jouw massages zijn echt zo fijn! Jouw openheid, energie en warmte voel ik in de massage en dat maakt het zo enorm fijn. Voor jou is het niet zomaar werk en ligt er niet zomaar een lichaam. Ook moet er niks, alles mag. Je voelt de ander goed aan. Afgelopen keer kwam ik met heel veel spanning binnen en viel ik uiteindelijk in slaap. Ik ging ontspannen weer weg met warmte en voelde mijn hart weer. Dankjewel lieverd! Zo fijn dat jij dit werk zo prachtig doet! Ik kijk alweer uit naar de volgende!

Christina

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail.